MINA

SAMARBETEN

JANESH VAIYDA

The Power of Ayurveda in your life

Här nedan kan du läsa om föreläsningen, vart du bokar biljett och HUR det går till att vara med i utlottningen av att vinna 2 veckors retreat i Indien i Kerala.

Janesh Vaidya, internationellt känd ayurvedapraktiker från Indien och författare med sju böcker utgivna i Sverige bjuder i sin senaste föreläsning ‘The Power of Ayurveda’ på kunskap som har gått i arv i de traditionella vaidya-familjerna under generationer.

Från den inspirerande och samtidigt informativa föreläsningen kommer du även att få med dig Vaidyas 21-dagars komigång-program vilket har lett till anmärkningsvärda hälsoförbättringar för många svenskar under de senaste åren.

‘The Power of Ayurveda’ är en underhållande och utvecklande föreläsning. Den ger dig livsviktiga tips och verktyg för att hantera stress, oro och depression på ett bättre sätt vilket hjälper dig att behålla glädje och lugn i sinnet i alla situationer.

Eftersom mat är den ultimata medicinen och din livsstil din terapi så kan du genom att följa rätt riktlinjer för din kropps- och sinnes-konstitution börja praktisera ayurveda och förbättra din hälsa oavsett var i livet du befinner dig.

En person bland de 100 första som bokar sin biljett i varje stad har chans att vinna ett två veckors hälsoretreat i Kerala, Indien. Motivera vid bokningen varför just du vill vinna och kryssa i att du accepterar mejl från arrangören. Vinnaren med bäst motivering presenteras vid föreläsningen i respektive stad.

The Power of Ayurveda in your life

www.janeshvaidya.com

Använd min rabattkod VAIDYA47 för 10 procent rabatt.

Acesta este doar cuvintele bărbaților care visează să definească o fecioară, iar în practica a 70% dintre persoanele intervievate au spus că le este frică să facă prima sa https://farmacieromaneasca.com/cumparati-viagra-pentru-femei/ sexuală opacă sau excesiv de dureroasă. În plus, 53% dintre ei se tem de tipul de sânge, iar 12% nu sunt siguri că pot depăși bariera.

KONTAKT

JOSEFI DAHLBERG
Coach – Föreläsare – Inspiratör
info@josefidahlberg.com
Västerås – Sverige

Let´s work together

©2019 Josefi Dahlberg All Right Reserved

 GDPR