OM JOSEFI 

Om någon skulle ha frågat mig varför….jag gör det jag gör idag, så skulle jag tidigare ha sagt – för att jag inte kommer till min fulla rätt, når min fulla potential, kan styra min tid och min energi till att utveckla företaget jag jobbar på.

Create a brand that changes your  

WORLD

Min drivkraft har alltid varit enorm stark. Jag har alltid haft örnperspektiv och sett möjligheter, utveckling, i ett större perspektiv.

Min hjärna är kreativ, lösningsfokuserad och min kreativa process går oftast fort.

Tog ett start & modigt beslut och gick från en fast tjänst.

Jag vågade hoppa till vad jag visste skulle bli fantastiskt. Där jag skulle förvalta mina resurser till det bästa, hitta mina verktyg, mina modeller, för att komma till min fulla rätt, att fungera på topp, och leverera hela vägen fram till målet. 

Att våga hoppa…

 

Jag vågade hoppa och insåg hur spännande, utvecklande det var att driva eget företag.

Det jag inte visste då var att jag tog steget till nästa nivå av en inre resa med mental träning. För att jag skulle få ännu mer erfarenhet och klarhet i hur jag ska använda mina resurser att växa och hjälpa andra, bortom begränsade rädslor och tankemönster.

Min story

 

Nu har jag ett helt annat svar för att jag är här för att delge hela världen min story för att hjälpa andra att växa sig mentalt starka och få möjlighet till sina bästa inre enorma resurser. För att de ska kunna växa och utvecklas som individer och bidra med att företaget de jobbar på ska nå sina resultat.

Bortom rädslor och bortom etiketter. Bortom inlärt mönster som begränsar till att få tillgång till individens rätta livsenergi för att växa, stråla, leverera och för att stå mentalt och fysiskt stark.

Vi backar tillbaka. Vad är min story…vart kommer jag ifrån och vem är jag?

Jag har under många år jobba som föreläsare inom mitt företag, drivit större projekt, bland annat har jag skrivit en självbiografi för att hjälpa människor att utvecklas och tro på sig själva.

Vidare har jag jobbat som coach på olika företag för att det varit självklart för mig att hjälpa andra mot deras mål.  Jag har varit arrangör för en internationell författare och föreläsare.

Åkt till Indien på retreat flera gånger all inclusive för kropp och själ.

Går upp 5:30 varje morgon för att dricka mitt varma te, skriva min intention för dagen, min självledarskapslista, lyssna på mental träning.

Under morgonen eller förmiddagen så står yoga och eller springa på min lista , för att få igång en härlig energi för att få tillgång till mitt bästa jag.

Att inte få tillgång till min fulla potential

 

Stressen att inte fått tillgång till min sanna potential och få utveckla mig själv och få använda de styrkor jag har. Har stressat mig mycket, jag har åkt bergochdalbana från stark till svag i många år.

Till slut inte haft tillgång till en struktur som är ett måste för att jag ska få utlopp och tillgång till att leverera på topp och använda min höga energi. Därav har jag gått från stark till energilös under många år. Jag har varit mentalt helt slut. Drivit omkull mig själv min familj och de i min omgivning, för att jag inte har kunnat tygla min kraft av energi och inkännande. Jag har aldrig  haft nyckeln till att slappna av på djupet och känna lugnet.

Jag har under många år jobbat på min livsstil, mitt starkt och modigt självledarskap för mental & fysiskt hälsa. 

Redo att få tillgång till hela mig, bortom rädsla, bortom begränsningar, alltid stå mental stark, att få rätt nycklar till mina största styrkor energins kraft och inkännandes kraft, jag var redo att bara ha dem som en enorm kraft och inte falla pladask.

Sen dess har jag jobbat heltid med mig själv, mitt företag och min familj för att få tillgång till hela mig, alltid vara mentalt stark och avslappnad.

Att hitta HEM

 

När jag klev innanför dörrarna till UNESTÅL EDUCATION Skandinaviska Ledarhögskolan hittade jag hem till mina inre resurser, min riktiga mentala styrka, att hantera och förvalta mina krafter.

Jag kommer aldrig att glömma känslan att ÄNTLIGEN hitta hem till mig själv, mina sanna krafter, bortom rädsla, bortom diagnoser.
Där och då visste jag att detta är början på Kapitel 2  i mitt nya liv med tillgång till min livsenergi.

Mötet med Elene som med känsla, närvaro och passion beskriver versionen av sig själv då och nu. Hur hon upplevdes av andra, sin familj och hur hon kände sig då för 15-20 år sedan. Hur stark stabil och avslappnad hon är idag.

Jag minns hur tårarna föll ner blöta på mina kinder och de gör dem även i skrivande stund. Hon lyckades nå mig hela vägen in, kan hon med hela sin skattkista av diamanter och nycklar, måste även jag kunna. Hon är en inspiratör, moder, kollega och vän, i en och samma person. Ett starkt möte som stärkte min personliga utveckling mycket. Att möta en slipad diamant med power, makes you- peak your power att våga hela vägen.

TACK Elene Unestål

/Josefi

Under hela min utredning där man tittat på alla svagheter, alla problem och fokuserat skarpt på svårigheter och när jag djupdykt i känslostormar av gegga, låg energi och “känsla att inte ha tillgång till mina krafter”. Då hade jag fokus på känslan när jag hittade HEM.

Jag har i många många år levt hälsosamt och uteslutit olika produkter som påverkar mig och min energi till att inte få tillgång till mitt bästa jag. Att vara balanserad och stark. Jag har även vattnat mitt system och hjärna med positiva ord.

Jag har inte tagit någon hjälp från systemet som det förväntades av mig. Jag respekterar fullt ut alla dom som väljer att göra det. Men för mig har min resa med utredning två tydliga och starka syften. Först ut var att jag skulle hitta sanna svar inom mig, att våga leda mig själv med starkt och modigt självledarskap. Två var att jag skulle få DIPLOMET på mina styrkor där bokstäverna “ADHD” stod för att leverera min story till världen.

På mitt diplom står det bokstäverna ADHD. Diplomet sitter på mitt inspirationsrum och varje dag blir jag påmind om mina inre resurser, mitt resursstarka tillstånd, bortom rädslor, bortom etiketter och bortom diagnoser.

MIN ENERGI – “FD ADHD”

Jag hade redan hittat nycklarna HEM till mig, mina superkrafter till att känna lugn och ha ett avslappnat tillstånd för första för första gången i mitt liv. Genom mental träning, personlig utveckling, min dagliga livsstil och min passion att jobba med mig själv för att PEAK MY POWER och för att hjälpa andra att PEAK THEIR POWER.

Nu drivs jag bara av mitt MOD och Feedback är det som utvecklar mig framåt.

Det finns inga misslyckanden, det finns bara feedback. Av feedback förvaltar jag mina erfarenheter och utvecklar mig själv till ännu bättre resultat. För att hjälpa andra till toppnivå. Det är mitt mindset.

Att våga

Att starta företag var för mig självklart, en plattform att bygga mitt varumärke för att jag skulle kunna förvalta mina styrkor, min passion, min drivkraft för att hjälpa andra människor att våga växa, att få tillgång till deras bästa version av sig själv.

Jag har en enorm kraft och energi som jag nu i mitt företag kan förvalta och skapa tjänster för att hjälpa andra att VÅGA, att ORKA, att få ENERGI, att få tillgång till sina inre resurser, inre styrkor.

Att våga ta hjälp för att få bästa resultat och nå målen hela vägen fram. Att våga ta hjälp av andra för att själv bli din egen livsstilscoach är avgörande för att få tillgång till hela din potential och nå hela vägen fram till dina mål.

Jag har många inspiratörer som jag får min inspiration i från. Jag lyssnar på poddar, lyssnar på mental träning, läser böcker och tittar på Anthony Robbins & TED-talks och drömmer om att en dag själv få stå och föreläsa i NYC med PEAK YOUR POWER.

– Vilka är dina inspirationskällor?

– Vilka är dina drivkrafter?

– Vilka är dina mål?

– Vilket WHY har du?

– Vilka är dina drömmar?

Har du hittat nycklarna till din livsenergi?

Du besitter enorma resurser. LOVA mig att du ser till att hitta rätt nycklar och verktyg för att få tillgång till ditt starkaste JAG och din LIVSENERGI. Sluta aldrig leta. Om jag kan, kan du nå hela vägen fram.

Lova att du INTE ger upp dina drömmar, att du ALDRIG slutar hoppa!

Jag kommer alltid att fortsätta att vara på väg för att nå ännu högre, ännu längre, ännu större inom mig själv för att kunna hjälpa andra att göra exakt det samma….alltid!

"To give anything less than your best, is to sacrifice the gift."

 

 STEVE PREFONTAINE

KONTAKT

JOSEFI DAHLBERG
Coach – Föreläsare – Inspiratör
info@josefidahlberg.com
Västerås – Sverige

Let´s work together

©2019 Josefi Dahlberg All Right Reserved

GDPR